Főmenü:
A jogsegélyszolgálat területei
Dél-Alföldi Jogpontok
Dél-Dunántúli Jogpontok
Észak-Alföldi Jogpontok
Észak-Magyarországi Jogpontok
Közép-Dunántúli Jogpontok
Nyugat-Dunántúli Jogpontok
Személyes jogsegély
Telefonos jogsegély
E-mailes jogsegély
Online jogsegély
JogÁSZ napok
Alternatív Vitarendezési Szolgálat
Iratmintatár
Gyakori kérdések
Jogi kiadványok
Alternatív vitarendezést segítő kiadványok

Tisztelt Ügyfelünk!

A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. A szolgáltatás 3 éven át – 2016. július 1-től 2019. június 30-ig – nyújt jogi segítséget.

Jogsegélyszolgálat területei: munkajog, cégjog, TB, adójog

A szolgáltatás igénybevételének módjáról az egyes jogsegélyformák alatt (személyes ügyfélfogadás, telefonos jogsegély, jogsegély e-mailen, online jogsegély, JogÁsz napok) tájékozódhat.

A személyes ügyfélfogadás a jogi segítség legteljesebb, legnépszerűbb formája. Szakképzett jogászok az ország területén összesen 136 településen személyre szabott tanácsadással és jogi felvilágosítással, iratmintákkal segítik jogi problémájában!

A rendszer része továbbá az Alternatív Vitarendezési Szolgálat is, amely 2016. november 1-től működik. Egyik feladata, hogy segítse a kollektív érdekviták szereplőit, valamint, hogy még a viták kialakítása előtt támogassa a felek kommunikációját. (alternatív vitarendezés).

A jogsegély-szolgáltatás teljesen díjtalan és anonim! Önt semmiféle rejtett költség nem terheli, személyes adatait nem kérjük el, így semmilyen PR, reklám megkeresés nem fogja érni a szolgáltatás igénybevételét követően sem.

A projekteket működtető országos munkáltatói érdekképviseletek és szakszervezetek – ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ, OKISZ, KISOSZ, Munkástanácsok Országos Szövetsége, ÉSZT –gyakorlott jogászokkal dolgozó rendszert állítottak fel, amelyben több formában vehető igénybe szolgáltatás, így személyesen vagy akár elektronikusan is kaphat segítséget jogi kérdése, problémája kezelésében. Munkajogi viták elrendezésében pedig az Alternatív Vitarendezési Szolgálat vehető igénybe a projektek keretében.

Vissza a kezdőlapra
Kilépés az akadálymentes oldalról